Program ajánló

 

Kirándulások a környéken:


Egregyi hegyi party: Hangulatos környezetben több kisvendéglo és bororzó várja a vendégeket borkostolásra és a helyi ételspecialitásokra. (az apartmantól kb. 700 m-re)

Városnézés Dotto kisvonattal: felnotteknek 200 Ft.

Fürdozés Európa egyedülálló melegvízu gyógytavában: a fürdobejárat a szállástól kb. 800 m-re található.

Balatoni felfrissülés: 8 km-re található a Keszthelyi-öböl legrégebbi kiépített fürdohelye a Keszthelyi Városi Strandon, melynek közelében vitorlás és MAHART kiköto is található, rendszeresen induló menetrendszerinti és sétahajó járatokkal.

Aqua City: aki intenzívebb felfrissülésre, izgalmakra vágyik, annak ajánljuk Nyugat-Magyarország egyetlen igazi „aqua-parkját” Zalaegerszegen. Több óriás csúszda, hullámfürdo, és egyéb élményfürdozésre nyílik alkalom az ide látogatóknak.

Kehidakustány - Kehida Thermal: elsosorban gyermekes családok és intenzívebb felfrissülésre, relaxációra vágyóknak nyújt kikapcsolódást, egész napos szórakozást a fedett élményfürdovel felszerelt (óriás csúszda is!), minden igényt kielégíto európai szintu komplex vendéglátást nyújtó gyógy- és pihenohely. Távolság kb. 13 km.

Rezi vár: kb. 12 km-re található frissen felújított várrom, melynek látogatása során páratlan panorámában gyönyörködhetünk, és megcsodálhatjuk a Keszthelyi hegység Nemzeti Park védett növényvilágát és kis szerencsével állatait is.

Sztupa Zalaszántón: egyedülálló építészeti érdekesség található tolünk mintegy 15 km-re kis zalai faluban. Itt létható Közép-Európa legnagyobb Buddhista szentélye nyugalmas környezetben, mely kiváló lehetoséget kínál az elmélkedésre, elvonulásra, valamint csak egy kirándulásra is. Tavasszal a környéken látható a legnagyobb összefüggo hóvirág-takaró.

Országos Kék Túra: a ház elott halad el a Magyarországot nyugatról kelet felé átszelo „egymillió lépéses” kék túra is aminek zalai szakaszának megtétele különleges élménnyel ajándékozza meg a kalandvágyó vendégeket.

   
Designed by Spiky